De kaart¶
Notitie
Geniet ook van onze drankjes door het speciale menu te raadplegen
Suggesties van de maand¶
Belangrijk nieuws
De voorgerechten |
|
---|---|
Kaaskroketten (2 stuks) |
€ 13,00 |
Garnalenkroketten (2 stuks) |
€ 17,90 |
Scampi’s met kokosmelk en rode curry |
€ 16,50 |
Geitenkaas tatin met witlof |
€ 15,00 |
Gegratineerde Sint-jakobsschelpen met babygroenten en daslook |
€ 19,00 |
In de pan gebakken inktvis met jonge uitjes |
€ 16,00 |
De gerechten |
|
---|---|
Rigatoni met spek en Parmezaanse kaasroom |
€ 16,50 |
Kreeftravioli, prei en Ricardsaus |
€ 19,50 |
Kalfskroon, gebakken bospaddenstoelen, kroketten |
€ 22,00 |
Gegrilde inktvis met koriander en limoen |
€ 22,80 |
Halfgekookte tonijn met mango |
€ 24,50 |
Cannelloni met ricotta en spinazie |
€ 17,00 |
De nagerechten |
|
---|---|
Panna Cotta karamel en gezouten boter |
€ 8,00 |
Prachtig opnieuw bezocht |
€ 9,00 |
Gastronomische koffie of thee |
€ 12,00 |
De Voorgerechten¶

Duizend smaken van “Libanese specialiteiten”
Humus & Moutabal, spinazieflap, kaas- en tijmbladerdeeg, vleesflap
|
€ 19,80 |
Antipasti
Italiaanse vleeswaren & groeten in olijfolie, mozzarella
|
€ 16,90 |
Carpaccio di manzo (rund) |
€ 15,50 |
Knoflook scampi’s |
€ 15,00 |
De Salades¶
Mer indienne
Warme scampi’s met milde kerrie, kerstomaten, salade, rucola
|
€ 17,20 |
Salade maison
Warme verse geitenkaas met bruine suiker, gekarameliseerde peer, sesam, pijnboompitten, honing, kerstomaten, salade, rucola
|
€ 19,80 |
Pasta¶

Ravioli gevuld met ricotta & spinazie (saus: tomaten, room, courgette) |
€ 15,90 |
Ravioli gevuld met truffel & ricotta (saus: witlof, room) |
€ 19,70 |
Tagliolini met scampi’s, curry & courgette |
€ 17,50 |
Taglioni ragù (alla bolognese) |
€ 13,00 |
Lasagne ragù (alla bolognese) |
€ 15,50 |
Geitenkaas & Courgette lasagne |
€ 16,00 |
Tagliolini met jakobsschelpen, courgette, tomaten en room |
€ 28,00 |
Risotto met jakobsschelpen, truffeltapenade |
€ 28,00 |
De Vleeswaren¶
Parma stijl scaloppina (parmaham, mozzarella, tomaten) |
€ 21,00 |
Puur Ierse filet |
€ 29,00 |
Rundertagliata met bruine suiker & sesamzaadjes |
€ 21,80 |
Italiaanse rundertartaar gesneden met een mes (parmezaanschilfers, rucola en olijfolie) |
€ 21,80 |
Amerikaanse filet bereid, friet |
€ 19,50 |
De Vis¶
Gekarameliseerde biologische zalmfilet, op een bedje van witlof, amandelaardappelen |
€ 22,80 |
Zwaardvisbiefstuk, venkel, gebakken aardappelen met kruiden |
€ 22,80 |
Supplementen¶
Friet |
€ 3,00 |
Groenten |
€ 7,00 |
Gemengde salade |
€ 4,00 |
Tomatensalade, grof zout & olijfolie |
€ 4,00 |
Pasta |
€ 4,00 |
Sauzen¶
champignons, room / groene peper |
€ 3,00 |
Snoepjes¶
Tiramisu |
€ 8,00 |
Pure chocolademousse & slagroom |
€ 8,00 |
Creme brulee |
€ 8,00 |
Donkere chocolade fondant & vanille ijs |
€ 10,00 |
Sabayon met champagne en vanille-ijs |
€ 10,00 |
Kolonel (citroensorbet, wodka) |
€ 10,00 |
Braziliaanse beker |
€ 8,00 |
Dame blanche & slagroom |
€ 8,00 |
Ijskoude nougat |
€ 9,00 |
Glutenvrij¶
De Voorgerechten¶
Aangebraden geitenkaas met appels en bruine suiker |
€ 12,00 |
Scampi’s met groenten, kerrie en rozijnen |
€ 16,50 |
Gerechten¶
Pasta (maïs) met jakobsschelpen, tomatensaus en room |
€ 28,00 |
Gebakken gekarameliseerde zalm, bedje van witlof en rozemarijnaardappelen |
€ 22,80 |
Nagerechten¶
Belgische chocolademousse met slagroom |
€ 8,00 |